Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Πάτρας: Το Καραμανδάνειο ανήκει στους μαθητές μας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με ανακοίνωση του στηρίζει τους εργαζόμενους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Σύλλογος Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πάτρας: Το Καραμανδάνειο ανήκει στους μαθητές μας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας στηρίζει τον αγώνα των εργαζόμενων στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο και όπως αναφέται σε ανακοίνωση: «ως εκπαιδευτικοί και γονείς την ύστατη στιγμή ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς να πράξουν τα δέοντα ως όφειλαν να το έχουν ήδη κάνει  .Το «Καραμανδάνειο» ανήκει στους μαθητές μας και γι αυτό Θα δώσουμε το παρόν μαζί με όλη την υπόλοιπη κοινωνία της Πάτρας στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η Δημοτική αρχή την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 7:30μμ στην πλ. Γεωργίου.

Ζητάμε :

Να στελεχωθεί πλήρως και να λειτουργήσει άμεσα το Αναισθησιολογικό Τμήμα του Καραμανδανείου, με άμεση, κατεπείγουσα προκήρυξη των απαιτούμενων μόνιμων θέσεων εργασίας και με έλεγχο αποκλειστικά των τυπικών προσόντων των υποψηφίων.

Να αναβαθμιστεί περαιτέρω, με μόνιμες προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να μπορεί να επιτελεί το ρόλο του, ως το μοναδικό εξειδικευμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα».

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ