Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Πάτρας: Συμμετέχει στο στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο της ΔΟΕ
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά στο Πανελλαδικό, Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο της ΔΟΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 29 Μαρτίου.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάτρας στηρίζει και συμμετέχει στο Πανελλαδικό Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ., στα Προπύλαια. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα κρίσιμα ζητήματα της εκπαίδευσης.
Με στόχο την καλύτερη οργάνωση και την έγκαιρη προετοιμασία της συμμετοχής, τα μέλη του Συλλόγου καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω email ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως σημειώνεται: “Η παρουσία όλων είναι καθοριστική για την ενίσχυση του αγώνα και την προώθηση ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Κλέλια Ανδριολάτου: «Εκρηκτική» και εντυπωσιακή έκανε γιόγκα στον Αχέροντα ΒΙΝΤΕΟ
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στο Λαογραφικό Μουσείο Καμενιάνων ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
