Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Αχαΐας: Καταγγέλλουν αστυνομική βία

Αστυνομική βία καταγγέλει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Αχαΐας, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Αστυνομία

Ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Αχαΐας, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει ότι την ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, στην Πάτρα, προς το τέλος της μεγαλειώδους διαδήλωσης, άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν αναίτια επίθεση σε μπλοκ Εργατικών Σωματείων και Φοιτητικών, κάνοντας ρίψη χημικών και διαλύοντας την πορεία, με στόχο να τρομοκρατήσουν και να κάνουν μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις αγωνιστών, διαδηλώνοντας για τα σύγχρονα δικαιώματά μας απέναντι στις πολιτικές φτώχειας, ακρίβειας, πολέμων και καταστολής. «Αυτή η κίνηση από την Αστυνομία, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση για το εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Ειδικά στην Πάτρα, μετά και τη θρασύδειλη κίνηση φασιστών να καταστρέψουν υλικά για το Πολυτεχνείο (στο Παράρτημα).

Η κυβέρνηση ΝΔ θέλει να τρομοκρατήσει τα αγωνιζόμενα τμήματα της κοινωνίας. Κάνουμε ξεκάθαρο ότι καμία προσπάθεια τρομοκράτησης δε θα αφήσουμε να περάσει! Το εργατικό και νεολαιίστικο κίνημα δεν καταστέλλεται, ούτε τρομοκρατείται» αναφέρει. Ο ΣΙΕΛ καταγγέλλει «αναίτιες συλλήψεις» και απαιτεί την απόσυρση των κατηγοριών, την άμεση παύση κάθε δίωξης και αθώωση.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments