Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης Αχαΐας: “Σαστίσαμε από την επιχείρηση του Σαββάτου”
«Όσον αφορά στην επιχείρηση του Σαββάτου, εκφράζουμε τις ενστάσεις και τον προβληματισμό μας για τον τρόπο που διεξήχθη καθως και για την μέρα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή τα γεγονότα που κατεγράφησαν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σάββατο στην Πάτρα κατά την αστυνομική επιχείρηση με τους μαυροφορεμένους ένοπλους αστυνομικούς αναφέρει «Σαν σύλλογος δεν παραβλέπουμε την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής μας. Αυτό πιστεύουμε ότι πιστώνεται και στις δύο πλευρές που έχουν προσπαθήσει για να επιτευχθεί.
Όσον αφορά στην επιχείρηση του Σαββάτου, εκφράζουμε τις ενστάσεις και τον προβληματισμό μας για τον τρόπο που διεξήχθη καθώς και για την μέρα, μεταφέροντας τον φόβο και την ταραχή που ένιωσαν οι πελάτες, οι υπάλληλοι και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που ελέγχθησαν.
Η περιοχή μας, μη έχοντας ακραίες μορφές βίας και παραβατικότητας, σάστισε σε μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση.
Ήμασταν και είμαστε στο πλευρό της Αστυνομίας και στο δύσκολο έργο της».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σπουδαστές «Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών» στην ιστορική Οινοποιία Achaia Clauss ΦΩΤΟ
Η Razer παρουσίασε το Reclusa Mini 65% με magnetic switches και ασύρματη λειτουργία
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων από τη Περιφέρεια
Πρόστιμο 220 εκατ. δολαρίων στην General Motors για δεδομένα οδηγών που κατέληγαν σε ασφαλιστικές εταιρείες
