Σύλλογος πολιτικών συνταξιούχων δημοσίου Αχαΐας – Επίσκεψη Στην Ιερά Μονή Νοτενών – ΦΩΤΟ

Επίσκεψη Στην Ιερά Μονή Νοτενών, Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Ιωακείμ του Νέου Ασκητή Σκιαδά Τριταίας.

Σύλλογος

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Αχαΐας, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Νοτενων, Κοιμησεως της Θεοτόκου και Αγίου Ιωακείμ του Νέου Ασκητή Σκιαδά Τριταίας. Χθες Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 ,του Ακαθίστου Ύμνου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Επίσκεψη Στην Ιερά Μονή Νοτενών, Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίου Ιωακείμ του Νέου Ασκητή Σκιαδά Τριταίας.

Χθες Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 ,του Ακαθίστου Ύμνου , είχαμε την ευλογία να παρακολουθήσουμε μαζί με αρκετά μέλη του Συλλόγου μας τους Χαιρετισμούς του Ακαθίστου Ύμνου της Υπεραγίας Θεοτόκου μας, στην Ιερά Μονή Νοτενών.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Αλέξανδρος Παναγόπουλος μας υποδέχτηκε με καλοσύνη και ευγενικό χαμόγελο και μας προσέφερε την φιλοξενία του απλόχερα.

Παρακολουθήσαμε μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα τους Χαιρετισμούς της Υπεραγίας Θεοτόκου σε ένα κλίμα κατάνυξης στο Καθολικό της εκκλησίας που ήταν κατάμεστο από τους ευλαβείς επισκέπτες- προσκυνητές.

Παράλληλα, ο Αρχιμ.π. Αλέξανδρος μας μίλησε για την Εορτή του Πάσχα, για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο καθένας μας για να ζήσει την Ανάσταση του Κυρίου μας και να βρεθεί κοντά στο Τριαδικό μας Θεό.

Τέλος, δίνοντας μας την ευχή του, αποχωρήσαμε με την ελπίδα να μας δοθεί πάλι η ευκαιρία να βρεθούμε στην Ιερά Μονή.Ευχαριστούμε πολύ τον ηγούμενο Αρχιμ.π. Αλεξανδρο για την Αβραμιαία φιλοξενία – μοναστηριακά κεράσματα- κατά την υποδοχή μας και την αποχώρησή μας.

Σύλλογος

 

Σύλλογος

 

Σύλλογος

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop