Πάτρα: «Έφυγε» η Αθηνά Λαμποπούλου – Συλλυπητήρια ΙΚΑ και ΚΚΕ Αχαΐας

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ για την απώλεια  της Αθηνάς Λαμπροπούλου. Ανακοίνωση και του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας.

ΙΚΑ Πάτρας

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ αποχαιρετά την Αθηνά Λαμπροπούλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 70 της χρόνια μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η Αθηνά υπήρξε εργάτρια και συνδικαλίστρια στον κλάδο δέρματος και ιματισμού, ενώ δραστηριοποιούνταν στο συνταξιουχικό, αλλά και το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα. Στάθηκε στο πλάι του Κόμματος και πάλεψε για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού μας.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους της.

ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΠΑΤΡΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Πάτρας με λύπη ανακοινώνει τον πρόωρο θάνατο της αυναγωνίστριας και συναδέλφισσας Αθηνάς Λαμπροπούλου, αναπληρώτρια γραμματέας του ΔΣ, ύστερα από παλικαρίσια μάχη με τον επάρατο νόσο.

Η συναδέλφισσα Αθηνά ήταν χρόνια εργάτρια και συνδικαλίστρια στον κλάδο δέρματος και ιματισμού. Όταν συνταξιοδοτήθηκε έγινε η ψυχή του συλλόγου μας, ήταν πάντα μπροστά στην πρώτη γραμμή, στους αγώνες  για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, των συνταξιούχων, γενικότερα του λαού μας.

Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους της.

Το ΔΣ θα την τιμήσει με σύσσωμη την παρουσία του, στην τελευταία της κατοικία.

Καλό σου ταξίδι συναδέλφισσα

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments