Συμφωνία Μίλωνα με Μάκη Γιατρά!
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν free agent από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα
Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Μίλωνα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν κι εφόσον ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης συμμετάσχει στo πρωτάθλημα της Basket League.
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος εγγυάται την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, που θα την καταστήσουν απολύτως ανταγωνιστική (σε βαθμό που θα είναι στόχος η είσοδος στα playoffs).
Υπό αυτό το πρίσμα μάλιστα έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με τον πατρινό προπονητή που θα αναλάβει να “χτίσει” και να καθοδηγήσει τον Μίλωνα στην πρώτη κατηγορία.
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν free agent από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα, με τους ανθρώπους του Μίλωνα να αποσπούν τη θετική απάντηση από εκείνον. Πάντα με την προϋπόθεση πως ο Μίλωνας θα βρίσκεται στα σαλόνια της Basket League.
Παράλληλα, έχει ήδη κλείσει ο Ταϊσόν Αλεξάντερ, ο οποίος φέτος έκανε σπουδαία χρονιά με τον Κόροιβο στην Elite League.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 15/9/2026: Αναλυτικές ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το YouTube απάντησε στο τι είναι mainstream: Τα Backrooms και ο 19χρονος στην κορυφή του κόσμου
Βράβευση της ΕΑΣ Νάξου από τον Καλαβρυτινό Παύλο Σατολιά ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
