Συμφωνία Μίλωνα με Μάκη Γιατρά!
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν free agent από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα
Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον Μίλωνα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν κι εφόσον ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης συμμετάσχει στo πρωτάθλημα της Basket League.
Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος εγγυάται την εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας, που θα την καταστήσουν απολύτως ανταγωνιστική (σε βαθμό που θα είναι στόχος η είσοδος στα playoffs).
Υπό αυτό το πρίσμα μάλιστα έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία με τον πατρινό προπονητή που θα αναλάβει να “χτίσει” και να καθοδηγήσει τον Μίλωνα στην πρώτη κατηγορία.
Ο έμπειρος τεχνικός ήταν free agent από την στιγμή που αποχώρησε από τον πάγκο του Προμηθέα, με τους ανθρώπους του Μίλωνα να αποσπούν τη θετική απάντηση από εκείνον. Πάντα με την προϋπόθεση πως ο Μίλωνας θα βρίσκεται στα σαλόνια της Basket League.
Παράλληλα, έχει ήδη κλείσει ο Ταϊσόν Αλεξάντερ, ο οποίος φέτος έκανε σπουδαία χρονιά με τον Κόροιβο στην Elite League.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Η Meta παρουσίασε νέο AI που δοκιμάζει τα ρούχα σας και προτείνει τι να φορέσετε
Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος ηθοποιός
Πώς να προπαραγγείλετε τα έξυπνα γυαλιά Xreal Aura με Android XR
Update μπλόκαρε αγορασμένα Microsoft Office 2021 και σταμάτησαν να λειτουργουν Word και Excel
