Σύμη: ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την απόπειρα βιασμού σε βάρος 32χρονης

Η εφιαλτική στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε μία 32χρονη μέσα σε καφετέρια στην Σύμη, από έναν 30χρονο που αποπειράθηκε να την βιάσει,

Σύμη

Σε βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται η εφιαλτική στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε μία 32χρονη μέσα σε καφετέρια στην Σύμη, από έναν 30χρονο που αποπειράθηκε να την βιάσει.

«Θα σας πω μόνο ότι πονάω, δεν είμαι καλά. Θέλω απλά να τον τιμωρήσουν. Να πάρει ό,τι του αξίζει. Καμία γυναίκα να μην ζήσει αυτή την ένταση και τον πόνο», λέει στο newsit.gr η νεαρή γυναίκα.

Μάλιστα, ο Alpha και το T-live έφερε αποκλειστικά στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από τη φρίκη της απόπειρας βιασμού στη Σύμη.

Η 32χρονη περιέγραψε καρέ καρέ στην ίδια εκπομπή τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του δράστη.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι και η φίλη του θύματος απόπειρας βιασμού στη Σύμη, η οποία μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι φαινόταν ότι ο 30χρονος προσχεδίαζε την επίθεση εδώ και μέρες.

«Αυτός δεν μένει κανονικά εδώ πέρα. Ήρθε πριν δύο εβδομάδες στο νησί με ένα κλιμάκιο συντήρησης για ένα ξενοδοχείο. Πήγαινε κάθε πρωί στο μαγαζί της Ιωάννας και ρωτούσε τί ώρα κλείνει το μαγαζί, αν έρχεται μόνη της η Ιωάννα και άλλα τέτοια. Ήταν στημένο το θέμα», τονίζει η φίλη της και συμπληρώνει «στα στιγμιότυπα που μας έδειξε από την κάμερα που έχει μέσα στο μαγαζί, ήταν πολύ βίαιος. Και την είχε κάτω την χτύπαγε και μετά την φιλούσε».

«Μου ήρθαν και εμένα δικοί του και μου είπαν “μπορείς να μιλήσεις να αποσύρει η φίλη σου την μήνυση και ότι δεν το ήθελε να το κάνει“», αναφέρει μάλιστα στο newsit.gr η φίλη της νεαρής γυναίκας.

Και συμπληρώνει: «Τί δεν το ήθελε; Εγώ του έκανα μια ερώτηση “έχεις κόρη; Θα ήθελες να ήταν το δικό σου το παιδί και να έρχονταν να σου έλεγες να αποσύρεις τη μήνυση;” Και μου λέει “όχι”. Και του λέω “τί μου έρχεσαι και μου λες τότε, τί να πω στην κοπέλα που της έκανε αυτό το πράγμα;».

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στην Σύμη που λίγο έλειψε να γίνει θύμα βιασμού μέσα στην ίδια την επιχείρησή της, είναι μια κοπέλα του μεροκάματου, που έζησε το μαρτύριο στα χέρια του 30χρονου.

«Έχουμε μια καντίνα και έρχεται η Ιωάννα και τραγουδάει τις μέρες που κάνουμε live και δεν έχει ένα εξάμηνο που έχει ανοίξει την επιχείρηση η κοπέλα και δουλεύει τα πρωινά εκεί που έγινε το σκηνικό», λέει στο newsit.gr.