Συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο 10ο «Patras Motor Show» – ΦΩΤΟ

Η συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο 10ου Patras Motor Show (P.M.S) που πραγματοποιήθηκε στον Μόλο Αγίου Νικολάου.

Συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο 10ο «Patras Motor Show» - ΦΩΤΟ

Με σημαντική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με εκθεσιακό περίπτερο το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου στο πλαίσιο του 10ου Patras Motor Show (P.M.S)  που διοργάνωσαν στον Μόλο Αγίου Νικολάου  οι ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Το περίπτερο της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας που στήθηκε στο Μόλο της Αγίου Νικολάου (έναντι εκδοτηρίων, κάτω από τις γραμμές Ο.Σ.Ε.), έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με αποτέλεσμα να υπογραμμιστεί η παρουσία του και στους χαιρετισμούς των διοργανωτών το βράδυ της Κυριακής. Μέσω του περιπτέρου το Πατρινό Καρναβάλι είχε θέση σε μια έκθεση με μεγάλη επισκεψιμότητα και με έντονη την προσέλευση νεανικού ηλικιακά κοινού.

Συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο 10ο «Patras Motor Show» - ΦΩΤΟ

Έτσι το Καρναβάλι βρέθηκε σε φυσικό του χώρο αφού η νεολαία αποτελεί ζωογόνα δύναμη, πηγή και απαραίτητη προϋπόθεση της ύπαρξής του. Μέσω του περιπτέρου διαφημίστηκε μέσω ειδικών τρίπτυχων φυλλαδίων (με χάρτη και οδηγίες πρόσβασης για τον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων) η έκθεση μασκών «Δείτε τις μάσκες μας» που φιλοξενείται στην αίθουσα εκθέσεων-καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των Παλαιών Σφαγείων μέχρι τις  30 Σεπτεμβρίου με τις δημιουργίες των παιδιών-μαθητών των σχολείων που επισκέφτηκαν τον χώρο και συμμετείχαν στα εργαστήρια καρναβαλικής μάσκας. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: καθημερινά 9.00-14.00 πλην Σαββατοκύριακου, ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η έκθεση λειτουργεί για το κοινό τις ημέρες που πραγματοποιούνται εκδηλώσεις από τον Δήμο Πατρέων και άλλους φορείς στον υπαίθριο χώρο (συναυλίες, παραστάσεις κλπ) μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων και καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτών.

Συμμετοχή της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας στο 10ο «Patras Motor Show» - ΦΩΤΟ

Παράλληλα προβλήθηκε η δραστηριότητα του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων με τους δύο μπάστακες, τον νέο μπάστακα (νέο σχέδιο για τον καρναβαλικό διάκοσμο του Πατρινού Καρναβαλιού 2023) και έναν παλαιότερο, αλλά και με stands με 12 μακέτες αρμάτων Καρνάβαλου και ένα σχέδιο του Πέτρου Βρυώνη από παλαιότερες διοργανώσεις. Η παρουσία του περιπτέρου ολοκληρώθηκε με προβολή μέρους των αναμνηστικών προϊόντων του Πατρινού Καρναβαλιού (παιδικό έγχρωμο κόμικς «Ο Θησαυρός των Εντόμων», μπλούζες, κούπες κλπ) που γνωστοποιούσε και διαφήμιζε την παράλληλη χρονικά λειτουργία του μόνιμου περίπτερου της ΚΕΔΗΠ στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Ανάλογες πρωτοβουλίες και συμμετοχές της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας σε μεγάλες ποικίλου ενδιαφέροντος εκθέσεις θα λάβουν χώρα και στο μέλλον, αφού μέριμνα της δημοτικής επιχείρησης είναι η μέγιστη δυνατή προβολή του κορυφαίου θεσμού της Πάτρας και του κεντρικού ρόλου που αυτός έχει στην πολιτιστική, οικονομική, τουριστική ζωή της πόλης.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ