Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Το Ε.Α.Π. είναι το κατ’ εξοχήν Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση με περισσότερους από 70.000 φοιτητές και προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές να «Ανοίξουν Νέα Σελίδα στη Ζωή τους»
Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα εβδομήντα και πλέον Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
Το Ε.Α.Π. είναι το κατ’ εξοχήν Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση με περισσότερους από 70.000 φοιτητές και προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές να «Ανοίξουν Νέα Σελίδα στη Ζωή τους» επιλέγοντας το Πρόγραμμα Σπουδών που τους ταιριάζει, φοιτώντας σε 1 από τα 4 καλύτερα Ανοικτά πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Επισημαίνεται πως η οικονομική συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και παρέχονται υποτροφίες αριστείας με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.
Σε ένα σύγχρονο χώρο στο Stand 3 του Περιπτέρου 14 «Akademia», οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης “Online Courses” και στο “Onlabs: A VR Biology Lab”: «Εξάσκηση στη λειτουργία και το χειρισμό του φωτονικού μικροσκοπίου», το οποίο αποτελεί συμπληρωματικό εκπαιδευτικό υλικό στην Εργαστηριακή Θεματική Ενότητα της Βιολογίας στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εισαγωγή στις Φυσικές Επιστήμες» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας (Σ.Θ.Ε.Τ.).
Στο Stand -3- έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος θα υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου, ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (16 & 17 Σεπτεμβρίου), ενώ τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Το Google ετοιμάζει widget που θα αλλάξει τον τρόπο που μεταφράζεις στο κινητό
10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Ένα spa για τα πόδια σου: Το νέο slide της Nike αλλάζει την έννοια της χαλάρωσης
Γιώργος Κακοσαίος: Πέρυσι είχα ένα θέμα με τη φωνή μου
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ελαιώνα
