Συμμετοχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Σε ένα σύγχρονο χώρο, στο Stand 38 του Περιπτέρου 17 «Akademia», οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης «Online Courses» και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες, που παρέχει το Ε.Α.Π.
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα συμμετέχει από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με σκοπό να ενημερώσει το κοινό για τα εβδομήντα και πλέον Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, τα οποία ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα καινοτόμα Προγράμματα, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς.
Το Ε.Α.Π. είναι το κατ’ εξοχήν Δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση με περισσότερους από 39.000 φοιτητές και 83.000 απόφοιτους και προσκαλεί τους υποψήφιους φοιτητές να «Ανοίξουν Νέα Σελίδα στη Ζωή τους» επιλέγοντας το Πρόγραμμα Σπουδών που τους ταιριάζει, φοιτώντας σε 1 από τα 4 καλύτερα Ανοικτά
πανεπιστήμια παγκοσμίως.
Σε ένα σύγχρονο χώρο, στο Stand 38 του Περιπτέρου 17 «Akademia», οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν «διαδραστικά» στους ηλεκτρονικούς χώρους εκπαίδευσης «Online Courses» και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες, που παρέχει το Ε.Α.Π. Στο Stand -38- έμπειρα στελέχη του Ιδρύματος θα υποδέχονται τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. μέχρι τις 10 μ.μ., το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, ομοίως και το επόμενο Σαββατοκύριακο (14 & 15 Σεπτεμβρίου), ενώ τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εργα αναβάθμισης στο κτίριο του Συλλόγου Καλουσίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το Android 17 δίνει περισσότερη δύναμη στο AI χωρίς να ανοίγει τα εταιρικά δεδομένα
Σάλος με την OpenAI: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη «τρύπωσε» στα αρχεία υγείας της Αυστραλίας
Ωράριο λειτουργίας του Πολιτικού Γραφείου του Ιάσονα Φωτήλα
Νέα απάτη χρησιμοποιεί το Claude Max ως δόλωμα για να κλέψει Google accounts
