Συμμετοχή του Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της ΚΕΕΕ στη Ρόδο

Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας στη Διευρυμένη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στη Ρόδο

Μαρλαφέκα

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες της Διευρυμένης Συνεδρίασης της ΚΕΕΕ, στη Ρόδο, κατά τη διάρκεια του διημέρου 14 και 15 Ιουνίου, παρόντος και του Προέδρου Επιμελητηρίου Αχαΐας, του κ. Μαρλαφέκα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα, τα οποία αφορούν τους επιχειρηματίες των Δωδεκανήσων αλλά και όλης της χώρας, καθώς και η ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των χρηματοδοτικών εγχώριων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Επίσης, τέθηκαν σε ευρεία συζήτηση οι διεκδικήσεις από τη νέα Ευρωβουλή, καθώς και η επόμενη ημέρα για τη μακροημέρευση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, κ. Ιωάννης Μασούτης, τόνισε τον ρόλο της ΚΕΕΕ για τη μεταφορά των προβλημάτων του τοπικού επιχειρείν προς τις κυβερνήσεις και την επίλυση αυτών, σημειώνοντας ότι η χώρα ορθοπόδησε όταν «άκουσαν» οι κυβερνήσεις τις επιχειρήσεις. «Αντέχουμε συνεχίζουμε και γινόμαστε καλύτεροι», ήταν το μήνυμα του προς τους Έλληνες επιχειρηματίες.

Από το Επιμελητήριο Αχαΐας, ο Πρόεδρος, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας μίλησε για τη διασύνδεση τουρισμού και παραγωγής, με επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί, ενώ παράλληλα, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, αναφέρθηκε στην απόδοση του μεταφορικού ισοδυνάμου.