Συναγερμός στα Κάτω Πατήσια: Φωτιά σε υπαίθριο χώρο συνεργείου – Εκρήξεις σε εγκαταλελειμμένα οχήματα
Η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο χώρο ενός παλιού συνεργείου αυτοκινήτων στα Κάτω Πατήσια. Επί τόπου η Πυροσβεστική
Φωτιά, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε πρωί της Τσικνοπέμπτης (7/3) σε υπαίθριο χώρο στα Πατήσια. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τη πυρκαγιά.
Η φωτιά ξέσπασε στον υπαίθριο χώρο ενός παλιού συνεργείου αυτοκινήτων το οποίο βρίσκεται στην οδό Κουρτίδου.
Στο σημείο επιχειρούν δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι πυροσβέστες οι οποίοι έχουν εισέλθει στο εσωτερικό του παλιού συνεργείου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι φλόγες τύλιξαν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα γρήγορα επεκτάθηκαν στον γύρω χώρο ενώ στην περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό καπνό. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες από την πρώτη στιγμή ακούγονταν ισχυρές εκρήξεις λόγω των εύφλεκτων υλικών. Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ απέκλεισαν το σημείο καθώς υπάρχει ακόμα φόβος για εκρήξεις.
Πηγή: ertnews
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών οι απονομές της 114ης Σχολής Ανοικτής Θάλασσας
Destiny 2: Χωρίς επιστροφή σε τακτικές ενημερώσεις παρά την επαναφορά περιεχομένου
Η Apple ανανεώνει τη συμφωνία αδειοδότησης με την Qualcomm
Πάτρα: Ημερίδα του Πανεπιστημίου για τον ατομικό και ομαδικό αθλητισμό
Google Maps: Η νέα λειτουργία για φανάρια και Stop που σας γλιτώνει από πρόστιμα
