Συναντήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με ΕΟ Τοξοβολίας και Νάπολι Πατρών

Συναντήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με ΕΟ Τοξοβολίας και Νάπολι Πατρών

Συναντήσεις με ομάδες και φορείς είχαν πρόσφατα οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστόπουλου και Κώστας Μάρκου με τον υπεύθυνο του τμήματος Αθλητισμού και υποψήφιο βουλευτή, Τάκη Γεωργακόπουλο και το μέλος του τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Κανελλάκη.

 

Η πρώτη συνάντηση έγινε με τον πατρινό πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας τοξοβολίας, Τάσο Χρυσανθόπουλο και η δεύτερη με τη ομάδα beach soccer Νάπολη Πατρών.

 

Για τις συναντήσεις εξέδωσαν ανακοίνωση οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Συνάντηση  έγινε με τον Πατρινό Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, Τάσο Χρυσανθόπουλο ο οποίος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, την υποχρηματοδότηση, την γραφειοκρατία και την έλλειψη υποδομών.

 

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου Beach Soccer, Νάπολη Πατρών. Κεντρικό άξονα της συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη μη αναγνώριση των σωματείων Αμμου ως ξεχωριστά σωματεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εγγραφούν στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, να μην λαμβάνουν επαρκή χρηματοδότηση ώστε να γίνεται σωστός προγραμματισμός, αλλά και να μην παίρνουν μέρος σε αγώνες πρωταθλήματος.

Τέλος, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επεσήμαναν ότι στέκονται αρωγοί στο έργο της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και διαβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν κοινοβουλευτικά το σωματείο Beach Soccer Νάπολη Πατρών ώστε να αναγνωριστεί το ποδόσφαιρο άμμου για να γίνει ορατό και οικονομικά».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ