Συνάντηση Αϊβαλή με την ΕΠΣ Αχαΐας

Το σημαντικότερο όμως θέμα που ετέθη από τον κ. Αϊβαλή είναι η σύνταξη στρατηγικής μελέτης διαχείρισης των αθλητικών υποδομών

Συνάντηση Αϊβαλή με την ΕΠΣ Αχαΐας

Σε άριστο κλίμα και με ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου, Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι», με το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αχαΐας (ΕΠΣ Αχαΐας).
Ο κ. Αϊβαλής ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική κοινότητα της περιοχής σχετικά με τις γηπεδικές υποδομές και για τους λόγους που επιβάλλουν την αναβάθμιση των υφιστάμενων γηπεδικών μονάδων, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της δημιουργίας ενός νέου μεγάλου αθλητικού κέντρου στην Πάτρα.

Αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα που ανακύπτει εξαιτίας των ελλείψεων σε γηπεδικές υποδομές, με 80 ποδοσφαιρικούς συλλόγους να προπονούνται σε μόλις τρία δημοτικά και τρία ενωσιακά γήπεδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων τόνισε ότι θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα η δημιουργία επιπλέον υποδομών προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες του ποδοσφαιρικού κόσμου της περιοχής.
Το σημαντικότερο όμως θέμα που ετέθη από τον κ. Αϊβαλή είναι η σύνταξη στρατηγικής μελέτης διαχείρισης των αθλητικών υποδομών η οποία θα προτείνει συγκεκριμένο και δεσμευτικό για όλους τρόπο διαχείρισης του συνόλου των γηπέδων με βιώσιμο τρόπο και με βασική αρχή τα γήπεδα να είναι ανοικτά στο σύνολο του πατραϊκού λαού.
Τονίστηκε επίσης από κοινού η σημασία που έχει η οικονομική ενίσχυση των σωματείων η οποία είναι θεσμοθετημένη αλλά
αποσπασματικά δίδεται, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε δέσμευση από τον υποψήφιο Δήμαρχο για χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού αθλητισμού της περιοχής μέσω ΕΣΠΑ.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments