Συνάντηση Αλεξοπούλου με Θεοδωρικάκο- Ζήτησε ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας στην Αχαΐα
Η συνάντηση έκλεισε με την επιβεβαίωση της στενής τους συνεργασίας για τα ζητήματα της Αχαϊκής κοινωνίας.
Συνάντηση με το νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο είχεη Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Η Βουλευτής αφού τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, τον ενημέρωσε για θέματα αρμοδιότητάς του στην Αχαΐα.
Ζήτησετη συνολική ενίσχυση των δυνάμεων στο νομό, με ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπως το Αίγιο και η Κάτω Αχαΐα, την αναβάθμιση του στόλου των περιπολικών και την αξιοποίηση των πτυχιούχων Αστυνομικών σε θέσεις όπου η εκπαίδευσή τους θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη για το Σώμα.
Υπογράμμισε την ιδιαίτερη συμβολή του Αστυνομικού Σώματος σε όλες τις κρίσεις και ιδιαίτερα κατά την πανδημία και τις τελευταίες πυρκαγιές και την ζωτική του σχέση με τις τοπικές κοινωνίες.
Η συνάντηση έκλεισε με την επιβεβαίωση της στενής τους συνεργασίας για τα ζητήματα της Αχαϊκής κοινωνίας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Βάγια Νέστορα: Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης της Αφροδίτης
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις στο Σοποτό
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
