Συνάντηση Δένδια- Τσούνη: «Οι ΗΠΑ εκτιμούν ιδιαιτέρως την Ελλάδα ως βασικό εταίρο και σύμμαχο στο ΝΑΤΟ»
Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, το απόγευμα της Πέμπτης στο υπουργείο Εξωτερικών.
Μια «εποικοδομητική συζήτηση για τις τρέχουσες περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις», είναι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη, σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.
«Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση με το κ. Δένδια για να συζητήσουμε την πρόοδο στη σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας και τους κοινούς μας στόχους για την προώθηση της ευημερίας και της σταθερότητας στα Δυτικά Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο και πέραν αυτής», ανέφερε από την πλευρά του σε ανάρτησή του στο twitter ο Αμερικανός πρέσβης.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτιμούν ιδιαιτέρως την Ελλάδα ως βασικό εταίρο και σύμμαχο στο ΝΑΤΟ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
GTA 6: Ακούστε τα 6 soundtrack που κυκλοφόρησαν με Travis Scott και Keith Richards και άλλους
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Έβαλε μια πλαστική σακούλα στη σκούπα και έλυσε το μεγαλύτερο πρόβλημα καθαριότητας!
Ήρθε η πλατφόρμα Noise που σε πληρώνει για τα views σου ακόμη και να μην είσαι influencer
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
