Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες
Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi θα έχει αύριο Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 π.μ. ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Συνάντηση με τον Ύπατο Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Filippo Grandi θα έχει αύριο Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου και ώρα 9:00 π.μ. ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Θα ακολουθήσει τελετή υπογραφής της Συμφωνίας Έδρας μεταξύ της Ελλάδας και της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, η οποία θα ρυθμίζει το καθεστώς λειτουργίας του Γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας στην Ελλάδα.
Στη συνέχεια, ο κ. Γεραπετρίτης θα εγκαινιάσει μαζί με τον κ. Grandi, την έκθεση αρχειακού υλικού του υπουργείου Εξωτερικών και της UNHCR με τίτλο: «Οι απαρχές της συνεργασίας Ελλάδας-Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες: Κοινή έκθεση αρχειακού υλικού των πρώτων ετών της κοινής πορείας (1947-1963)».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Δημοσιεύτηκαν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το 2026-2027
Η Neuralink του Elon Musk έχει έτοιμο το εμφύτευμα που φιλοδοξεί να δώσει όραση σε τυφλούς
«Νέοι Βυζαντινολόγοι σε διάλογο»: Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες για τις 1.000 θέσεις πτυχιούχων – Ξεκινούν οι συνεντεύξεις
Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς να εντοπίζουν τα 3D printed όπλα από το πλαστικό τους
