Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για το γήπεδο της Αρόης
Δόθηκαν υποσχέσεις για να προχωρήσει η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 9×9 στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης
Χθες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΑΠΟ Αρόης Πατρών κ. Κώστα Μηλιτσόπουλου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη παρουσία του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κ. Ιάσονα Φωτήλα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν διεξοδικά στο ενδεχόμενο της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 9×9 στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης.
Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ Μηλιτσόπουλο ότι ο χώρος ιδιοκτησιακά ανήκει στην Περιφέρεια και ότι η αξιοποίησή της θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη.
Διαβεβαίωσε δε, ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαπιστωθεί η καταλληλότητα του χώρου ώστε να φιλοξενήσει αθλητικές και συναφείς δραστηριότητες.
Για το λόγο αυτό έχει προωθηθεί η κατασκευή των σχετικών μελετών, γεωλογικών και τεχνικών, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα για το έργο.
Οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να βρίσκονται σε διαρκή επαφή και κυρίως σε συνεργασία για την αξιοποίηση του χώρου με το βέλτιστο τρόπο ώστε να έχει πολλαπλά οφέλη για όλους του Πατρινούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Στο Γιαννισκάρι άνθισαν τα κρινάκια της άμμου ΦΩΤ0
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Ατμοσφαιρικές αντιθέσεις της Ρούμελης στον ουρανό της Τέμενης Αιγίου ΦΩΤΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Στην Κουνινά Αιγίου ο εορτασμός της Αγίας Άννας
