Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ – ΦΩΤΟ

«Με την ακρίβεια να καλπάζει, την ανεργία να έχει επισκεφθεί όλα τα νοικοκυριά, την αβεβαιότητα της διαχείρισης της πανδημίας αλλά και του οικονομικού και κοινωνικού τοπίου την επόμενη ημέρα ζουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην πόλη μας» αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρας Πατρών.

Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ - ΦΩΤΟ

Την ανησυχία από τις επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και τα αιτήματα τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τη στήριξή τους από την κυβέρνηση ανέπτυξε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Δημήτρης Νικολακόπουλος στη συνάντηση με την Ώρα Πατρών. Στα τοπικά ζητήματα κυριάρχησαν τα μεγάλα έργα και υποδομές που έχουν εμφανώς καθυστερήσει για την πόλη, επίσης εκτενέστατη ήταν η συζήτηση για το εμπορικό τμήμα του λιμανιού και το παραμελημένο Βιοτεχνικό Πάρκο.

Έγινε πλούσιος διάλογος στα θέματα της καθημερινότητας κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, δρόμοι, καθαριότητα, μαρίνα, τέλη κ.α. Εκφράστηκαν έντονες επιφυλάξεις και ανησυχία για την αντιδρόμηση της Κανακάρη. Ανέφεραν την γραφειοκρατία γύρω από τις χρήσεις γης που εμποδίζει επενδύσεις από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Συνάντηση της Ώρας Πατρών με το διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕΣΝΑ - ΦΩΤΟ

Από την Ώρα Πατρών που έλαβε την πρωτοβουλία της συνάντησης συμμετείχαν ο επικεφαλής Γιώργος Ρώρος, ο συντονιστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Κωνσταντάτος και ο Τάσος Νικολακόπουλος από το τμήμα ανάπτυξης, και ο υπεύθυνος από του αθλητικού τμήματος Τάκης Λαμπρόπουλος.

Από την ΟΕΒΕΣΝΑ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Ιωάννης Διδάχος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σιδέρης, ο Ταμίας Ταξιάρχης Κάππας και το μέλος Νίκος Φωτόπουλος.

Η παράταξή μας δεσμεύτηκε να θέσει τα θέματα και τις προτάσεις σε συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα - Επιδόματα: Κινδυνεύουν 500 να μείνουν χωρίς χρήματα! - Ώρες αγωνίας για εκατοντάδες νοικοκυριά
Η κρουαζιέρα το 2021 δεν ενίσχυσε την Ηλεία
Δήμος Ερυμάνθου: Κατατέθηκε ο προϋπολογισμός - Περιλαμβάνει τα περισσότερα έργα
Εκδήλωση για τα παιδιά από τον Σύλλογο Παραλίας Λακκόπετρας «Ερυθρά Γαία» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΧΡΗΣΙΜΑ