Συνεχίζει στον Ερμή η Αγγελική Λοτσάρη
Συνεχίζεται το “κτίσιμο” της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ερμή η οποία του χρόνου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την παραμονή της Αγγελικής Λοτσάρης.
Η ανακοίνωση: «Για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την φανέλα του Α.Σ.Π. ΕΡΜΗΣ Πάτρας και στην γυναικεία ομάδα, η Αγγελική Λοτσάρη.
Η Αγγελική προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΣΠ Ερμής, που με σταθερά βήματα και αφού έχει αγωνιστεί και στα αναπτυξιακά τμήματα ,έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών για να υποστηρίξει τα μετόπισθεν της ομάδας των γυναικων. Όπως και την περασμένη σεζόν η Αγγελική,αν και σε μια χρονιά ορόσημο (λόγω πανελληνίων) για την ζωή της, θα συνεχίσει να συμμετέχει στην ομάδα των γυναικών από την θέση του λίμπερο.
Η οικογένεια του ΑΣΠ ΕΡΜΗΣ εύχεται στο “παιδί” της ομάδας μας μια πετυχημένη χρονιά σε όλα και χωρίς τραυματισμούς.
Η Αγγελική είναι μέσα…”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ολοκληρώνεται το Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας ΦΩΤΟ
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Mark Zuckerberg: Η Meta λέει όχι στο AI slowdown
