Συνεχίζει τον κατήφορο

Ο Θέμης Μπάκας είναι πολιτευτής Αχαΐας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Το δόγμα «πάμε κι όπου βγει» αποδεικνύεται ότι είναι ο ορισμός της κυβέρνησης ΝΔ και στην Αγροτική Οικονομία.

Δυστυχώς, μετά από ελέγχους της ΕΕ, για πληρωμές του ΟΠΕΚΕΠΕ (2020-22), πρότεινε την επιβολή προστίμου στη χώρα μας (283 εκατ. €), για στρεμματικές ενισχύσεις καιστήριξη για τα ζώα. Πρόστιμο, που αν δεν καταπέσει στο Διαστήριο της ΕΕ, θα επιβαρύνει όλους τους Ελληνες φορολογούμενους, σε ιδιαίτερα «χαλεπούς» καιρούς.

Η Αγροτική πολιτική της κυβέρνησης των «Αρίστων του Επιτελικού Κράτους» συνεχίζει τον κατήφορό της. Μετά από 4 υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και 5 προέδρους ΟΠΕΚΕΠΕ, τελευταίο και αναμενόμενο «θύμα» της ήταν οι Κοινοτικές Επιδοτήσεις. Αναμενόμενο, γιατί -από πολύ νωρίς- είχαμε προειδοποιήσει ότι οι «σκοτεινές ημέρες» της επιβολής των δυσθεώρητων δημοσιονομικών διορθώσεων – προστίμων κοντοζύγωναν, βασιζόμενοι, πέραν των άλλων δεδομένων και στα έγγραφα των αρμόδιων υπαλλήλων του ΟΠΕΚΕΠΕ, που αναδείκνυαν τα κανονιστικά και τεχνικά προβλήματα των πληρωμών.

Γι’ αυτό τον λόγο μια πρώτη απάντηση πρέπει να δοθεί, και θα δοθεί, με τον πιο εμφατικό τρόπο, στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, για την αλαζονεία, την αναλγησία και την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop