Συνελήφθη αλλοδαπός άνδρας για εμπορία ανθρώπων στην Ηλεία
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και απειλώντας την με επιστροφή στη χώρα της, προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της.
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας και απειλώντας την με επιστροφή στη χώρα της, προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της.
Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας προγραμμάτιζε έναντι αμοιβής ερωτικά ραντεβού της παθούσας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, όπου την μετέφερε με όχημα του και παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η αλλοδαπή ως αμοιβή.
Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκετε ερωτικά μαζί του.
Η αλλοδαπή παθούσα μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Όσα λένε για εμάς τα likes στα social media
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από την «Αχαΐα Αναπτυξιακή» η αξιοποίηση του παλαιού Ελαιοτριβείου Ελίκης
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
