Συνελήφθη ο οδηγός για τη θανατηφόρα παράσυρση στην Πατρών – Πύργου
Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε, χθες το μεσημέρι Τετάρτη 3/01/2024, στον ιερό ναό Αγίας Πολυχρονίας Μποντεΐκων Αχαΐας η 55χρονη Ελένη Δημητροπούλου, που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης, στην ΕΟ Πατρών-Πύργου και ενώ πήγαινε πεζή στη δουλειά της.
Πατρών – Πύργου: Θανατηφόρα παράσυρση 55χρονης – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ για τον οδηγό του ΙΧ ΦΩΤΟ
Ο 40χρονος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών να σχηματίζουν δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο.
Το μοιραίο όχημα με κατεύθυνση τη Βάρδα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, παρασύροντας τη μητέρα δυο παιδιών μέτρα από την είσοδο του σπιτιού όπου εργαζόταν, έχοντας αναλάβει τη φροντίδα ηλικιωμένου, και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολόνα του ΔΕΔΔΗΕ, όπου και ακινητοποιήθηκε. Από την ΕΛΑΣ διερευνάται το ενδεχόμενο ο οδηγός να αποκοιμήθηκε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μεγάλο reset του Xbox με 268 απολύσεις και μεγάλες ανατροπές
«Βραδιά του Ερευνητή 2026» στο Πανεπιστήμιο Πατρών
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι ανασυνταγμένοι πίνακες κατάταξης για τις 24 θέσεις ΣΟΧ1/2026
Η Samsung ετοιμάζει Galaxy Buds που φοριούνται σαν κόσμημα στο αυτί
Στην Πάτρα η ημερίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών ΦΩΤΟ
