Συνταξιούχοι Αχαΐας: Στη ΔΕΘ για την πανελλαδική συγκέντρωση – «Δεν δεχόμαστε ψίχουλα»
Με σκληρή ανακοίνωση ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην πανελλαδική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι δεν θα αποδεχθούν «τα ψίχουλα» που υπόσχεται η κυβέρνηση.
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί όσους εμφανίζονται ως «αυτόκλητοι σωτήρες» εκ μέρους της κυβέρνησης, διευκρινίζοντας ότι οι συνταξιούχοι δεν πρόκειται να αποδεχθούν τις περιορισμένες παροχές που ανακοινώνονται στο πλαίσιο της δημοσιονομικής πολιτικής.
«Δεν δεχόμαστε τα ψίχουλα που μας υπόσχονται. Είμαστε ξανά στον δρόμο του αγώνα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Το σωματείο δηλώνει ότι θα συμμετάσχει μαζικά, μαζί με εκατοντάδες άλλα σωματεία, στην πανελλαδική συγκέντρωση των συνταξιούχων και εργαζομένων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 5 μ.μ., μπροστά στον Λευκό Πύργο.
«Διεκδικούμε όσα όλες οι κυβερνήσεις μας έχουν αφαιρέσει, όσα σε όλη μας τη ζωή πληρώσαμε και δεν τα χρωστάμε σε κανέναν», σημειώνεται στο κάλεσμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
«Κινούμενοι κίνδυνοι»: Απολυμένο στέλεχος της Tesla καταγγέλλει τα robotaxis
Στη Κάρυστο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Τα παιδιά της Κατασκήνωσης σε Ρωμαϊκό Ωδείο και το Κάστρο Πάτρας ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας στο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Γέφυρα Πολιτισμού» Άρτας ΦΩΤΟ
