ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Τετραήμερες δράσεις ενόψει Ευρωεκλογών

Το τετραήμερο ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα.

ΣΥΡΙΖΑ,Αχαΐας,Ευρωεκλογές

Με ένα έντονο τετραήμερο από την Παρασκευή έως και σήμερα Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με όλο του το στελεχιακό δυναμικό του νομού, μπαίνει ενεργά στο τελευταίο μήνα που οδηγεί στις εκλογές της 9ης Ιουνίου για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Η αρχή έγινε την Παρασκευή στον εορτασμό της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο, στην οποία παραβρέθηκε κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με επικεφαλής τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, αλλά και μέλη της τοπικής οργάνωσης.

Το διήμερο επίσης Παρασκευής και Σαββάτου, κλιμάκια του κόμματος στα οποία συμμετείχαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, περιόδευσαν στην Αιγιάλεια, στα Καλάβρυτα αλλά και την Πάτρα. Το σύνθημα που κυριάρχησε στις επαφές αυτές είναι : Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή, ελπίδα ανατροπής για μια καλύτερη ζωή τώρα.

Το βασικό συμπέρασμα των περιοδειών αυτών, είναι ότι οι πολίτες σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές, βρίσκονται σε μεγάλη ανησυχία εξαιτίας των συσσωρευμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Το ζήτημα της ακρίβειας έχει γονατίσει τα νοικοκυριά και ο κόσμος πλέον έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι αιτία γι’ αυτό είναι κυρίως η αδυναμία της κυβέρνησης να πάρει μέτρα, για να μη θίξει μεγάλα συμφέροντα. Οι τριγμοί στην φαινομενική παντοδυναμία της κυβέρνησης της ΝΔ είναι πλέον δεδομένοι και στην κάλπη θα δώσουν ηχηρό μήνυμα.

Το τετραήμερο κλείνει με την ανοιχτή συγκέντρωση της οργάνωσης Δευτέρα βράδυ στο Ρίο (Project – Σόμερσετ 95 στις 8.00μμ) , στην οποία ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, τομεάρχης Υγείας του κόμματος μιλά με θέμα «Ευρωεκλογές & Δημόσια Υγεία».

Η βίαιη ιδιωτικοποίηση της Υγείας που συντελείται από την κυβέρνηση, συνδυασμό με την τρελή ακρίβεια παντού, οδηγεί τους πολίτες σε εξαθλίωση. Η χώρα έχει ανάγκη από μια διαφορετική πορεία που θα εγγυάται καλύτερη ζωή τώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το επόμενο διάστημα θα διαμορφώσει μαζί με τους πολίτες αυτό το ενναλακτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ