ΣΥΡΙΖΑ: Η 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων ένα ακόμη χτύπημα στις ΜμΕ

Τι αναφέρουν, σε κοινή τους ανακοίνωση, ο τομεάρχης και ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης και Χάρης Μαμουλάκης για την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Η 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων ένα ακόμη χτύπημα στις ΜμΕ

«Ενα ακόμη δείγμα του πως αντιλαμβάνονται την “ανάπτυξη”: Τα πάντα υπέρ των μεγάλων παικτών, αόρατες οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι», τονίζουν ο τομεάρχης και ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ειδικότερα αναφέρουν:

«Η κυβερνητική διάταξη με την οποία επιτρέπεται η 24ωρη, 7ήμερη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων χωρίς καμία δικλείδα ασφαλείας, αποτελεί ένα ακόμη χτύπημα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τα εργασιακά δικαιώματα» και προσθέτουν:

«Ενα ακόμη δείγμα του πως αντιλαμβάνονται την “ανάπτυξη”: Τα πάντα υπέρ των μεγάλων παικτών, αόρατες οι μικρές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι. Ένα δείγμα που έρχεται σε συνέχεια του τραπεζικού αποκλεισμού της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, του αποκλεισμού από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, του αποκλεισμού από κάθε ουσιαστικό αναπτυξιακό εργαλείο», σχολιάζουν και καταλήγουν:

«Με απώτερο στόχο τον αφανισμό της μικρομεσαίας επιχείρησης,  όπως πρεσβεύει και το “σχέδιο Πισσαρίδη”. Στις 21 Μαΐου θα πάρουν την απάντηση».

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ