ΣΥΡΙΖΑ: Να πάρει άμεσα θέση η κυβέρνηση για τις επικίνδυνες δηλώσεις Συρίγου περί αποστρατιωτικοποίησης
Να πάρει θέση για τις δηλώσεις του πρώην υφυπουργού Παιδείας, Άγγελου Συρίγου, για τη Συνθήκη της Λωζάνης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: «Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ και πρώην Υπουργού, Άγγελου Συρίγου, ο οποίος χαρακτηρίζει “παρωχημένη” τη Συνθήκη της Λωζάννης “σε σχέση με την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών”, επιβεβαιώνει τις σοβαρές ανησυχίες, που έχει εκφράσει εδώ και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη στάση της Κυβέρνησης στο εξαιρετικά κρίσιμο αυτό θέμα.
Ο κ. Συρίγος αντιβαίνει τις πάγιες θέσεις της Ελλάδας και αφήνει περιθώρια για εκμετάλλευση της δήλωσής του από την Τουρκία στο πλαίσιο της απαράδεκτης θέσης της περί αναθεώρησης της Συνθήκης. Επιπλέον αποπροσανατολίζει τον ελληνοτουρκικό διάλογο από τον στόχο της προσφυγής στην Χάγη για υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ, ανοίγοντας από τηλεοπτική εκπομπή, ένα θέμα που δεν είναι και δεν πρέπει να είναι στην ατζέντα».
Διαβάστε επίσης
Πατρών – Πύργου: Θανατηφόρα παράσυρση 55χρονης – Τι ερευνά η ΕΛΑΣ για τον οδηγό του ΙΧ ΦΩΤΟ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
Anne Hathaway: Τι είπε για το «Princess Diaries 3» και τη Julie Andrews
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
