ΣΥΡΙΖΑ: Νέο παρασκήνιο από την Πολιτική Γραμματεία – Ο καυτός διάλογος Κασσελάκη-Τεμπονέρα
Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο εργατολόγος επιχειρεί να παρουσιαστεί ως ο άνθρωπος ο οποίος κοντραρίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα εξαιτίας αυτής της κόντρας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υπαναχώρησε στα θέματα που είχε θέσει.
Το σήριαλ στο παρασκήνιο μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας το βράδυ της Τρίτης (20/02/2024) συνεχίζεται και πλέον στο στόχαστρο πολλών κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται και ο Διονύσης Τεμπονέρας.
Όπως επισημαίνουν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο εργατολόγος επιχειρεί να παρουσιαστεί ως ο άνθρωπος ο οποίος κοντραρίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα εξαιτίας αυτής της κόντρας ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ υπαναχώρησε στα θέματα που είχε θέσει.
«Αδικεί τα 17 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας οι οποίοι κάναμε μια σκληρή αλλά ουσιαστική συζήτηση με τον Στέφανο Κασσελάκη το να θέλει να παρουσιαστεί ο Διονύσης Τεμπονέρας ως το μοναδικό πρόσωπο που αντιπαρατέθηκε με τον Πρόδερο του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζουν.
Ο νέος διάλογος
Οι ίδιοι λένε μάλιστα ότι όταν ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα στη συνεδρίαση είπε «γιατί με αμφισβητείτε;» ο Διονύσης Τεμπονέρας τον ρώτησε: «Ποιος Πρόεδρε σε αμφισβητεί;»
«Εσύ», του απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον εργατολόγο να του απαντά: «Εγώ πρόεδρε; Όχι δεν σε αμφισβητώ».
Τόνιζαν ακόμα ότι το γεγονός ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας σήκωσε το γάντι και είπε στον Στέφανο Κασσελάκη «Δεν συναινώ στην de facto διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε αριστεροί και δεν εκβιαζόμαστε. Δεν δίνουμε ποτέ και σε κανέναν λευκή επιταγή. Αν το επιθυμεί ο πρόεδρος, έχει κάθε δικαίωμα να ανοίξει καταστατικά την διαδικασία προεδρικής εκλογής», ζητώντας του επί της ουσίας να αντιπαρατεθούν ήταν επιπόλαιο γιατί όπως επισημαίνουν: «αν ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση την συγκεκριμένη στιγμή έχοντας αντίπαλο τον Διονύση Τεμπονέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επιβεβαίωνε την υπεροχή του με ένα ποσοστό άνω του 90% ενώ ο Διονύσης Τεμπονέρας θα έπαιρνε το πολύ 2%».
Πηγή: newsit.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
BMW i4 Convertible: Γιατί το κορυφαίο ηλεκτρικό cabrio αξίζει την αναμονή μέχρι το 2028
36ο Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας: Η Κάρμεν Ρούγγερη παρουσιάζει την «Πολυάννα»
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Νέες διαρροές για το OnePlus 16: Κορυφαία χαρακτηριστικά για ένα συρρικνωμένο κοινό
Blue Achaia Forum 2026: Η θάλασσα στο επίκεντρο της ανάπτυξης στη Δυτική Ελλάδα
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η συνάντηση του Ευρωπαϊκού έργου BLUE TECH
