Τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 ξεκινούν 11 Μαΐου

Η Παναχαϊκή θα παίξει εκτός έδρας, αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια ομάδα θα είναι η αντίπαλος της

μπαράζ

Όλα δείχνουν ότι τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 θα ξεκινήσουν 11 Μαΐου και το μόν0 σίγουρο για την Παναχαϊκή είναι ότι θα αγωνιστεί εκτός έδρας.

Για τον αντίπαλο τίποτα πλέον δεν είναι δεδομένο. Εξηγούμε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση: Εκδικάστηκε, επιτέλους, η έφεση του Μακεδονικού κατά της πρωτόδικης απόφαση στην ένσταση που είχε καταθέσει στο παιχνίδι του με τη Λευκίμμη για αντικανονική συμμετοχή παίκτη της Λευκίμμης. Η ένστασή του αρχικά είχε απορριφθεί.

Πλέον όπως εξελίσσεται η υπόθεση είναι ότι η απόφαση ενδέχεται να εκδοθεί άμεσα, αφού έως σήμερα οι δύο πλευρές έχουν δικαίωμα να καταθέσουν υπομνήματα. Λογικά λοιπόν εάν δεν υπάρξει κάποια έξτρα καθυστέρηση είναι πολύ πιθανόν η πρεμιέρα των μπαράζ να προγραμματιστεί για την Τετάρτη 11 Μαΐου.

Όσον αφορά την αντίπαλο ομάδα της Παναχαϊκής, αυτή θα γνωστοποιηθεί ταυτόχρονα με την έκδοση της απόφασης της έφεσης του Μακεδονικού. Εάν ο Μακεδονικός κερδίσει την έφεση τότε θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς που έχασε στην ήττα του (1-0) από τη Λευκίμμη, θα προσπεράσει την Κοζάνη και θα κατακτήσει τον τίτλο στον 2ο Όμιλο και θα πάρει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Super League 2. Ετσι θα τεθεί αντίπαλος της Παναχαϊκής στην πρεμιέρα, την οποία μάλιστα θα υποδεχτεί στην έδρα του. Μάλιστα εάν δικαιωθεί ο Μακεδονικός, θα υποβιβαστεί η Λευκίμμη και στη θέση της θα παραμείνει στη Γ΄ Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Στην περίπτωση που απορριφθεί η έφεση του Μακεδονικού η Κοζάνη θα είναι πρωταθλήτρια στον 2ο Όμιλο και θα υποδεχτεί αυτή στην πρεμιέρα την Παναχαϊκή, ενώ θα παραμείνει στη Γ΄ Εθνική η Λευκίμμη.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι υπάρχει «εμπλοκή» αρκετών ομάδων και κάθε προγνωστικό θεωρείται παρακινδυνμευμένο!