Τα είπαν Βετούλας και Χριστόπουλος στο Rising Stars
Ο Νίκος Βετούλας και ο Γιάννης Χριστόπουλος βρέθηκαν στις κερκίδες του «Τόφαλος» στο περιθώριο του Rising Stars και μίλησαν για αρκετή ώρα για μπάσκετ.
Τι κι αν είναι αντίπαλοι στους πάγκους της Basket League;
Ο Νίκος Βετούλας και ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι καλοί φίλοι και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά και σήμερα κατά τη διάρκεια του αγώνα Προμηθέας-Παναθηναϊκός στο «Τόφαλος» για το Rising Stars. Ο κόουτς του Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να τα πει για αρκετή ώρα με τον ομόλογό του στον Προμηθέα τόσο για την πορεία του πρωταθλήματος, όσο και για διάφορα θέματα του μπάσκετ.
Αλλωστε, οι σχέσεις του Απόλλωνα και του Προμηθέα βρίσκονται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και αυτό αποτυπώθηκε και από την παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Γιώργου Αθανασίου σήμερα στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο.
Το μπάσκετ, άλλωστε, δεν χωράει στείρες αντιπαραθέσεις και ακραίες φωνές. Η άμιλλα, η σύνθεση και ο συναγωνισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας, το ίδιο και οι συνεργασίες και η συστηματική επικοινωνία όπου είναι δυνατόν.
Εκτός από τον Νίκο Βετούλα στο «Τόφαλος» είδαμε και τον Γιάννη Μολφέτα, αλλά και τον Γιώργο Αθανασόπουλο (ο γιός του παίζει στον Προμηθέα 2014).

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στην Άνω Ζήρια στο Ίδρυμα «Γιάννη & Λένας Στρέφη – Κουτσοχέρα» ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Η Αναστασία Ευσταθίου με το νέο της βιβλίο στο Αίγιο ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
