Τα κορίτσια του Προμηθέα 2014 υποκλίθηκαν στον Αθηναϊκό
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα 2014 υποκλίθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα του πρωτοπόρου του βαθμολογικού πίνακα Αθηναϊκού.
Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα 2014 ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό στο «Promitheas Park» με σκορ 68-48 σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Διαιτητές: Νικολιάς-Βομπίρης. Τα 10λεπτα: 10-27, 20-37 (ημ.), 35-52, 48-68.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 (Νάκης): Παυλάκη 4, Δασκουλίδου 4, Ολυμπίου 4, Μαρίνη 13 (1), Φραγγέα 3, Σταμούλη 2, Αργυροπούλου 7, Σμυρνιώτη 9 (1), Μιχαλοπούλου 2, Κολόκα, Ευσταθίου, Καλαμπαλίκη.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιαννουλάκης): Μάνου 17 (1), Τσίκα 6 (1), Κοιλιά 4, Κεχαγιά 9, Ρεντζεπέρη 4, Κουτσιρίμπα 20, Γοργογιάννη 6, Στεφανίδου 2, Καλαφάτη, Παρασκευοπούλου.
«Εχει γίνει πλέον κακή συνήθεια να ξεκινάμε αγχωμένες, να μένουμε πίσω στο σκορ και να κυνηγάμε τον αντίπαλο», δήλωσε ο κόουτς του Προμηθέα 2014, Νίκος Νάκης και πρόσθεσε: «Ειδικά απέναντι σε ομάδες με την ποιότητα και το επίπεδο του Αθηναικού αν το κάνεις αυτό, τότε δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή. Οφείλουμε να ανασυνταχθούμε, να δουλέψουμε και να εξαντλήσουμε τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουμε για να διεκδικήσουμε τη σωτηρία μας από τα μπαράζ».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Από το ChatGPT στο νηπιαγωγείο μέχρι την ειδική αγωγή: Η ΤΝ μπαίνει στην τάξη και η Πάτρα ανοίγει τη συζήτηση
Πέντε χιλιάδες ημέρες στον Άρη και μια νέα φωτογραφία από την NASA
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Welcome to UP 2026: Ο Εμφύλιος ξαναδιαβάζεται στην Πάτρα – Μνήμη, τραύμα και συγκρούσεις σε διεθνές συνέδριο
