Τα πάνω-κάτω στην Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων-Μεγάλες οι αλλαγές!
Υπάρχει η σκέψη για μείωση σε 7 από 33 μέλη, θα γίνει χαμός!
Η δομή στην Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων αλλάζει! Πρόκειται για την Επιτροπή, η οποία από την αρχή της πανδημίας κάνει τις εισηγήσεις στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της και προτείνει μέτρα κατά του COVID 19.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι έχει «πέσει» και συζητείται πρόταση για ένα νέο σχήμα, με μικρότερο αριθμό μελών -να είναι επταμελής-το οποίο θα έχει συμβουλευτικό ρόλο προς την κυβέρνηση.
Θυμίζουμε ότι υφιστάμενη Επιτροπή η οποία έχει 33 μέλη σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν θα καταργηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο αλλά δεν θα συνεδριάζει με την τακτικότητα που το κάνει σήμερα.
Τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, ωστόσο θεωρείται θέμα χρόνου η δρομολόγηση του νέου σχεδιασμού.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα «χάσουν» τη θέση τους στην Επιτροπή και ποιοι θα συνεχίσουν να είναι μέλη της.
Καταλαβαίνετε ότι εφόσον προχωρήσει η σκέψη για μείωση σε 7 από 33 μέλη θα γίνει χαμός!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το φρούτο «βόμβα» στη βιταμίνη C και τα οφέλη για την υγεία
Google Flow: Φτιάξε τα δικά σου τραγούδια, videoclip ακόμα και στίχους χωρίς να γνωρίζεις νότα
Το λάθος που κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι στην τουαλέτα χωρίς να το γνωρίζουν
Η επίθεση από αυτόνομο AI της OpenAI ήταν μόνο η αρχή
Το «μαγικό» φρούτο που λένε πως χαρίζει μακροζωία και λαμπερό δέρμα
