Ταυτοποιήθηκε η σορός άνδρα που εντοπίστηκε στην Αλυκή Αιγίου
Η σορός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και περισυνελέγη από στελέχη του Λιμενικού, σε κοντινή απόσταση από την ακτή.
Σήμερα Σάββατο 1/04/2023 και έπειτα από πέντες ημέρες ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα που είχε εντοπιστεί στις 28/03/2023, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκή Αιγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, πρόκειται για τον 71χρονο Κωνσταντίνο Αργυριάδη συνταξιούχο οικοδόμο, κάτοικο εν ζωή Αιγίου.
Τον άτυχο άνδρα αναζήτησε φιλικό του πρόσωπο που είχε μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Ακολουθώς ενημερώθηκε και συγγενικό του πρόσωπο που μετέβη στο νεκροτομείο Πατρών, όπου και αναγνώρισε την σορό.
Αδιευκρίνιστες ωστόσο παράμενουν οι συνθήκες που ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα.
Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Πάτρας στην Κρήνη ΦΩΤΟ
Το Boston Dynamics Atlas αφήνει τα κόλπα και πιάνει κανονικά δουλειά στα εργοστάσια της Hyundai
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Ποιοι μπαίνουν αυτόματα στη Β’ φάση χωρίς νέα αίτηση
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αιγιάλειας στα 10 χρόνια του El Sistema Greece ΦΩΤΟ
7 δουλειές που μπορείς να δώσεις να σου κάνει αυτόματα το ChatGPT και πώς να το κάνεις
