Τάκης Αντωνόπουλος για Αλεξοπούλου: «Ναι, περίμενα την πρωτιά της Χριστίνας» – Ηχητικό

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου σάρωσε σε ψήφους στον Νομό Αχαϊας και ο Peloponnisos FM 104,1 εντόπισε τον βασικό της συνεργάτη Τάκη Αντωνόπουλο, καθηγητή φυσικής αγωγής και άνθρωπο του βόλεϊ για 10ετίες, ο οποίος μας αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας.

Τάκης Αντωνόπουλος για Αλεξοπούλου: «Ναι, περίμενα την πρωτιά της Χριστίνας» - Ηχητικό Ο Τάκης Αντωνόπουλος ήταν ένα από τα... μυστικά υπερόπλα της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Ξέρετε ποιος είναι ένας από τους ανθρώπους που εργάστηκαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα για την επιτυχία της Χριστίνας Αλεξοπούλου και την πρωτιά της στις βουλευτικές εκλογές σε επίπεδο Αχαϊας; Ο Τάκης Αντωνόπουλος, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Δεξί-Αριστερό και Γκολ!» του Κώστα Λαμπρόπουλου στον Peloponnisos FM 104,1.

«Πρέπει να σέβεσαι πάντα τον πολίτη, πρέπει να στέκεσαι δίπλα του στο πρόβλημά του και να κάνεις ό,τι μπορείς για να τον βοηθήσεις», μας είπε ο Τάκης Αντωνόπουλος και πρόσθεσε τα εξής: «Η Χριστίνα Αλεξοπούλου δεν ψηφίστηκε μόνο για το καλό της πολιτικό γραφείο, αλλά και για την καλή και δυναμική της κοινοβουλευτική συμπεριφορά. Πέτυχε σε κάθε της διεκδίκηση στην πρωτεύουσα, να τη σέβονται και να τη στηρίζουν κι έτσι βοήθησε και η ίδια τους πολίτες της Αχαϊας. Η Χριστίνα είναι εργατική, μεθοδική και δεν μπήκε στην πολιτική για να πάρει, αλλά για να δώσει».

Ο Τάκης Αντωνόπουλος αποκάλυψε ότι: «Περίμενα και τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την πρωτιά της Χριστίνας. Οπου πηγαίναμε νιώθαμε πάντα την αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Χριστίνας», ενώ αναφέρθηκε στην πολλή δουλειά που έχει γίνει στο πολιτικό γραφείο της πρώτης σε σταυρούς βουλευτή Αχαϊας στις εκλογές της Κυριακής: «Οι ώρες που δουλεύουμε καθημερινά είναι ατελείωτες. Εμείς οι προπονητές προσπαθούμε πάντα να οργανώνουμε και να κωδικοποιούμε το πρόγραμμα, όμως και πάλι έρχεσαι το πρωί στο γραφείο με εκκρεμότητες και φεύγεις το βράδυ με εκκρεμότητες. Σε ό,τι αφορά τις εκλογές, αν οργανωθείς τον τελευταίο μήνα, πιστέψτε με, το έχασες το παιχνίδι. Η δουλειά πρέπει να γίνει σε βάθος 4ετίας και όχι στο παρά πέντε».

Και ο Τάκης Αντωνόπουλος τελείωσε τις τοποθετήσεις του λέγοντας τα εξής: «Προβλέπω ότι τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο στις 25 Ιουνίου. Ο κόσμος καταλαβαίνει, πλέον, ποιος σου προσφέρει προοπτικές και δυνατότητες, αλλά και ποιος λέει την αλήθεια. Η Νέα Δημοκρατία έχει πείσει τον πολίτη ότι μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση στην Ελλάδα και να δώσει ελπίδα».

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ