Τάκης Γουρδούπης: «Μεγάλη επιτυχία αυτό που πέτυχε η ΝΕΠ» και μήνυμα για το μέλλον

Η κούπα της πρωταθλήτριας ομάδας της Α2 Εθνικής… πήγε στο κατάστημα του Τάκη Γουρδούπη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Μάκη Λυκούδη και των παικτών της ΝΕΠ.

ΝΕΠ Ο Νίκος Πολίτης και ο Τάκης Γουρδούπης με την κούπα της πρωταθλήτριας ΝΕΠ στο κατάστημα του δεύτερου

Τα καλύτερά της «ζει» η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο και την επάνοδο στην Α1. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν συγχαρητήρια στα «δελφίνια» για την τεράστια επιτυχία τους ήταν και ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠ και άνθρωπος του υγρού στίβου Τάκης Γουρδούπης.

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της ΝΕΠ για την άνοδό της στην Α1 Εθνική», δήλωσε ο Τάκης Γουρδούπης και πρόσθεσε: «Η επιτυχία είναι μεγάλη, αν συνυπολογίσεις τον μέσο όρο ηλικίας αυτής της ομάδας. Και φυσικά και την εξαιρετική δουλειά του Μάκη Λυκούδη. Η ομάδα αυτή δείχνει ότι έχει μέλλον. Θέλω, επίσης, να συγχαρώ και τον ΝΟΠ για την παραμονή του στην Α1 Εθνική. Αξίζει συγχαρητήρια γιατί είναι εκεί που ανήκει, στη μεγάλη κατηγορία. Ολα αυτά καθιστούν την Πάτρα μια ισχυρή δύναμη στον ναυταθλητισμό. Όμως χρειάζεται οι διοικήσεις και των δυο ομάδων να έχουν ένα σοβαρό και ισχυρό πλάνο, βάσει βέβαια και των δύσκολων οικονομικών δεδομένων, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι όλων όσων μοχθούν για την επιτυχία».