Τάκης Θεοδωρικάκος: Θα δώσουμε μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών
Τι ανέφερε σε μήνυμά του στα social media
Με αφορμή την τοποθέτηση του στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στα social media ευχαριστεί τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο του, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι θα εργαστεί σκληρά προκειμένου να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα.
«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη και την επιλογή να μου αναθέσει τα κρίσιμα καθήκοντα του υπουργού Ανάπτυξης. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στην αποστολή που μου ανέθεσε, εργαζόμενος σκληρά και με αίσθημα ευθύνης. Συντονίζοντας τη δράση των υπηρεσιών και τη συνεργασία με το καταναλωτικό κίνημα, τους πολίτες και την υγιή επιχειρηματικότητα, θα δώσουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και την αποκλιμάκωση των τιμών» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.
Στην συνέχεια προσθέτει… «Ταυτόχρονα θα ενισχύσουμε την προώθηση των απαραίτητων πολιτικών για το εμπόριο, τη βιομηχανία, την έρευνα, την καινοτομία και την προσέλκυση επενδύσεων με στόχο τη συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη. Σύμφωνα με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δημιουργούμε στην πατρίδα μας. Προχωράμε σταθερά μπροστά».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
«Ε ρε γλέντια…» στο κατάμεστο Θέατρο Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Μουσική βραδιά στο Πολύεδρο: Οι Music Travelers παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
