Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Δήμος τίμησε τον προπονητή που ανακάλυψε τον τεράστιο Κώστα Πετρόπουλο, τον Τάκη Πετρόπουλο και άλλους μεγάλους

Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τη ζωντανή ιστορία του Πατραϊκού μπάσκετ, τον σπουδαίο Στάθη Βέργο, τίμησε χθες για την προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία ο Δήμος Πατρέων σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο Δημαρχείο.

Και εκεί ήταν πολλές προσωπικότητες του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού της πόλης με επικεφαλής τον Κώστα Πετρόπουλο, τον οποίο ανακάλυψε μαζί με τον αδελφό του Τάκη Πετρόπουλο, ο Στάθης Βέργος που ήταν ο άνθρωπος που κυριολεκτικά τους πήρε από το χέρι και τους πήγε στο μπάσκετ.

Ο Στάθης Βέργος για όσους δεν γνωρίζουν αποτελεί μία τεράστια μορφή όχι μόνο του μπάσκετ της Πάτρας, αλλά του μπάσκετ όλης της Ελλάδας. Υπηρέτησε το χώρο από διάφορα πόστα σε Απόλλωνα, Παναχαϊκή και άλλες ομάδες και έχει αναδείξει σχεδόν όλους τους μεγάλους παίκτες της Πάτρας με πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Πετρόπουλο.

Υπηρέτησε τον χώρο με ανιδιοτέλεια, σεβασμό, αξιοπρέπεια και με τη συμπεριφορά του δίδαξε ήθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Η προσφορά του σε κάθε επίπεδο ήταν τεράστια και στα 85 του χρόνια συνεχίζει ακμαίος να είναι κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό. Παρακολουθεί, ενημερώνεται για τα πάντα και με τις συμβουλές του βοηθά να στηρίζει τους νεότερους και το μπάσκετ της πόλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν για την προσφορά και την προσωπικότητα τιυ Στάθη Βέργου οι Κώστας Πετρόπουλος, Αλέκος Δημητριάδης, Γιώτης Κανατσέλος, Τάκης Πετρόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος Νίκος Κανελλάκης και φυσικά ο Κώστας Πελετίδης. Ακόμη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Γιώργος Γκάβρος, Σπύρος Βερναδής, Ανδρέας Κολλυρόπουλος, Γιάννης Σομαλακίδης, Νίκος Κανελλάκης, Γιώργος Σκροπολίθας, Χρήστος Κουτσουπάγας, Γιάννης Κόντης, Φίλιππος Καμίσης.

Μάλιστα ο παλιός παίκτης της Παναχαϊκής, τον οποίο είχε παίκτη ο Στάθης Βέργος στους «κοκκινόμαυρους», Χρήστος Πητσής ταξίδευσε από τις ΗΠΑ προκειμένου να παραβρεθεί στη χθεσινή εκδήλωση και να τιμήσει με τον τρόπο του τον κ. Βέργο. Ακόμη μήνυμα του αντισμήναρχου εν αποστρατεία, Νεκτάριου Αλεξανδρή, που ζει μόνιμα στο Λουξεμβούργο ανέγνωσε ο Τάκης Πετρόπουλος. Τον Νεκτάριο Αλεξανδρή είχε επίσης παίκτη στην Παναχαϊκή ο Στάθης Βέργος.

Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ταξίδευσε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί δίπλα στον Στάθη Βέργο! Στην εκδήλωση για τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ