Τέμπη – Λυκειάρχης από το δυστύχημα με τους μαθητές: «Οι εικόνες αυτής αλλά και της δικής μας τραγωδίας δεν φεύγουν από το μυαλό»
Εφιαλτικές μνήμες ξύπνησε η σύγκρουση τρένων και δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη στον τότε Λυκειάρχη Μακροχωρίου Δημήτρη Γκέκα, που συνόδευε τους μαθητές που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη το 2003.
Εφιαλτικές μνήμες ξύπνησε η σύγκρουση τρένων και δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.
«Όλες οι σκηνές έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό, δεν σβήνουν και οι τελευταίες εικόνες πριν πέσει στο λεωφορείο το φορτηγό», λέει ο Δημήτρης Γκέκας, ο τότε Λυκειάρχης Μακροχωρίου, από το δυστύχημα των μαθητών στα Τέμπη.
Σε δηλώσεις του στον Alpha αναφέρει: «Ήμουν συνοδηγός της εκδρομής. Όλες οι σκηνές έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό, δεν σβήνουν και οι τελευταίες εικόνες πριν πέσει στο λεωφορείο το φορτηγό.
Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι. Βγήκα από το σκοτάδι, αλλά οι μνήμες ξανάρχονται με κάθε ερέθισμα, με κάθε γεγονός θλιβερό παρόμοιο, οι εικόνες επανέρχονται και δεν σβήνουν», ανέφερε ο Δημήτρης Γκίκας για το τροχαίο δυστύχημα με τους νεκρούς μαθητές.
Παρακολουθώντας το σιδηροδρομικό δυστύχημα ο ίδιος δεν άντεξε να ζήσει ξανά τον εφιάλτη: «Δεν μπόρεσα να δω τις εικόνες αυτές, μόνο ακουστικά ενημερώνομαι. Έσφιξε το στομάχι μου, πόνεσε το κεφάλι μου. Στον ύπνο μου δυστυχώς, όσο και να προσπάθησα να αποφύγω τις εικόνες – αυτής αλλά και της δικής μας τραγωδίας – δεν φεύγουν από το μυαλό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Παραδοσιακές στιγμές με «καρότσα για μικρούς και μεγάλους» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Λαμπρός εορτασμός για την Παναγία των Νοτενών στο Σκιαδοβούνι ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
