Τέμπη: Οι συνθήκες στη φυλακή για τον 59χρονο σταθμάρχη – «Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ»

Ο 59χρονος σταθμάρχης που κατηγορείται για το ανθρώπινο λάθος που έφερε την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, βρίσκεται στις φυλακές μαζί με άλλους 100 κρατούμενους και με τη συμπεριφορά του να φαίνεται «νορμάλ».

Τέμπη: Οι συνθήκες στη φυλακή για τον 59χρονο σταθμάρχη - «Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ»

Στη φυλακή συνεχίζει να βρίσκεται ο 59χρονος σταθμάρχης που κατηγορείται για το ανθρώπινο λάθος που έφερε την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, με τη συμπεριφορά του να φαίνεται «νορμάλ».

Στις φυλακές Λάρισας βρίσκεται προφυλακισμένος ο σταθμάρχης που κρατείται για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τους 57 νεκρούς. Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο πρόεδρος σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδος, Κωνσταντίνος Βαρσάμης.

«Ο συγκεκριμένος κρατούμενος δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά μέσα στο κατάστημα κράτησης που κρατείται αυτή τη στιγμή. Είναι σε μια πτέρυγα με πολλούς άλλους κρατουμένους. Στο κελί είναι με άλλους δύο κρατουμένους, αλλά είναι σε μια πτέρυγα με 100 κρατουμένους, ίσως και κάτι παραπάνω. Δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την κράτησή του. Η συμπεριφορά του είναι νορμάλ σαν νεοεισερχόμενος κρατούμενος» είπε.

Και συνέχισε: «Για εμάς όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι, μέχρι να προσαρμοστούν στις συνθήκες, είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για όλους τους νεοεισερχόμενους. Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τον επισκέπτεται η σύζυγός του, έχει όλα τα δικαιώματα που έχουν όλοι οι κρατούμενοι. Ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της φυλακής».

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ