Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ – Τι θα υποστηρίξει

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο επιθεωρητής του ΟΣΕ που έβγαζε τις βάρδιες και τοποθέτησε το μοιραίο τριήμερο τον 59χρονο άπειρο σταθμάρχη στην Λάρισα, όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Στον ανακριτή σήμερα ο επιθεωρητής κυκλοφορίας του ΟΣΕ - Τι θα υποστηρίξει

Με υπόμνημα 80 σελίδων θα απολογηθεί σήμερα ο επιθεωρητής της κυκλοφορίας και θα σταθεί στο γεγονός πως δεν είχε βάλει στο πρόγραμμα μόνο τον σταθμάρχη που έχει συλληφθεί αλλά ακόμη δύο.

Ο επιθεωρητής αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την αναρρωτική άδεια που πήρε την επόμενη μέρα του δυστυχήματος – στοιχείο που δεν εμπεριέχεται στο κατηγορητήριο – σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν έχει καμία σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία, καθώς την έλαβε μεταγενέστερα και αφού έχει δώσει καταθέσεις ως μάρτυρας στην τροχαία Λάρισας και αυτοβούλως στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών.

Επίσης, φαίνεται πως θα επιμείνει πως το Intercity θα περνούσε την ώρα που ήταν και οι τρεις και πως δεν τον ενημέρωσε κανένας πως υπήρξε πρόβλημα και καθυστέρηση.

Επιπλέον υποστηρίζει πως έβαλε τον σταθμάρχη σε αυτή την βάρδια καθώς είχε όλες τις πιστοποιήσεις για αυτή τη θέση.

Θα διευκρινίσει πως το πρόγραμμα που φτιάχνει αυτός είναι απλώς μία πρόταση.

Στην ουσία λέει ότι εκείνος (ο επιθεωρητής) πρότεινε αλλά δεν όρισε τις βάρδιες, τις οποίες όρισε ο διευθυντής του ΟΣΕ που σκοτώθηκε τη Δευτέρα στο Λαγονήσι.

 

 

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ