Τέμπη: Το έγγραφο που θα είχε ανατρέψει την τραγωδία – Δεν το έστειλε ο σταθμάρχης στον μηχανοδηγό! – ΒΙΝΤΕΟ

Στο φως έγγραφο που αν είχε παραδοθεί στα χέρια στου μηχανοδηγού θα είχε αποτρέψει την εθνική τραγωδία, αλλά, δυστυχώς, ούτε αυτό συνέβη.

έγγραφο

Όλο και περισσότερα «βγαίνουν στη φόρα» για δεκάδες παραλείψεις και μοιραία λάθη για την ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA φέρνει στο φως ακόμη μια παράλειψη που οδήγησε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Οι βάρδιες των σταθμαρχών το μοιραίο βράδυ – Έπρεπε να είναι τρεις μέχρι τις 23.00

Συγκεκριμένα τα MEGA αποκαλύπτει ένα έγγραφο που αν είχε παραδοθεί στα χέρια στου μηχανοδηγού θα είχε αποτρέψει την εθνική τραγωδία, αλλά, δυστυχώς, ούτε αυτό συνέβη.

Το έγγραφο αυτό πρόκειται για το δελτίο ειδοποίησης με τον 1001, το έγγραφο αυτό είναι υποχρεωμένος να το παίρνει ο κάθε σταθμάρχης και μηχανοδηγός και μετά να φεύγει.

Πάνω -πάνω στο έγγραφο αυτό πρέπει να γράφει τον αριθμό της αμαξοστοιχίας, μετά το δρομολόγιο και πέρα από αυτό πού θα κινηθεί το τρένο.

έγγραφο

Το συγκεκριμένο έγγραφο είναι τριπλότυπο, και αποτελεί ακόμη μία ακόμη δικλείδα ασφαλείας που δεν ακολουθήθηκε και παρακάμφθηκε με δολοφονικά αποτελέσματα.
Ο σταθμάρχης κατά την κατάθεσή του φαίνεται να δέχθηκε κατά την διάρκεια της κατάθεσης του σωρεία ερωτήσεων που ήταν τεχνικού χαρακτήρα.

Τέμπη: Τέσσερις συμβάσεις της ΕΡΓΟΣΕ ερευνά ο Οικονομικός Εισαγγελέας

Τέλος, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι θα έπρεπε το μοιραίο βράδυ της σύγκρουσης της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία να είναι δύο σταθμάρχες στην βάρδια.