Τέμπη: Τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας – Προσευχές και δάκρυα BINTEO

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τραγωδία

Τέμπη: Τρισάγιο στη μνήμη των νεκρών της σιδηροδρομικής τραγωδίας - Προσευχές και δάκρυα BINTEO

Με δάκρυα στα μάτια κάτοικοι της περιοχής προσήλθαν στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη. Τρισάγιο στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος τελεί ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος.

Μπορεί να πέρασαν εννέα ημέρες, όμως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την εθνική τραγωδία της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, η οποία οδήγησε στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας!

Στις 3 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στον τόπο της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων, από τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμο.

Κάτοικοι από τα γύρω χωριά έφτασαν συγκλονισμένοι και προσευχήθηκαν για την ανάπαυση των ψυχών δεκάδων ανθρώπων που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

«Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε… Είναι τα παιδιά μας…» λέει με λυγισμένη φωνή κάτοικος των Τεμπών και ζητά να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των μετακινήσεων… «Πως θα έχουμε και πάλι εμπιστοσύνη να ανέβουμε στο τρένο;» διερωτάται.

Σήμερα, Πέμπτη (09.03.2023) και όλες αυτές τις ημέρες κάτοικοι και περαστικοί αφήνουν κεριά και λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments