«Τείχη ασφαλείας» φτιάχνουν γύρω από τη Δαμασκό οι δυνάμεις του Ασαντ
Κανείς δεν μπορεί να εισχωρήσει σε αυτή τη γραμμή άμυνας που εμείς, οι ένοπλες δυνάμεις, χτίζουμε αυτή την ώρα”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μοχάμεντ αλ- Ραχμούν.
Ο Σύριος υπουργός Εσωτερικών σε δηλώσεις που έκανε σήμερα ανέφερε πως οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν δημιουργήσει έναν “πολύ γερό” κλοιό γύρω από τη Δαμασκό, καθώς μαχητές αντάρτες είπαν ότι έχουν αρχίσει να περικυκλώνουν την πρωτεύουσα.
“Υπάρχει ένας πολύ γερός κλοιός ασφαλείας και στρατιωτικός (κλοιός) στα απομακρυσμένα προάστια της Δαμασκού και της υπαίθρου της και κανείς δεν μπορεί να εισχωρήσει σε αυτή τη γραμμή άμυνας που εμείς, οι ένοπλες δυνάμεις, χτίζουμε αυτή την ώρα”, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μοχάμεντ αλ- Ραχμούν στην κρατική τηλεόραση.
Νωρίτερα, η συριακή προεδρία είχε διαψεύσει τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπασάρ αλ Άσαντ είχε εγκαταλείψει τη Δαμασκό. Ο πρόεδρος παραμένει στην πρωτεύουσα και συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του, μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο SANA.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αναπληρωτές: Ποιοι δήμοι στηρίζουν με επίδομα ή στέγαση
Τι αλλάζει για τους ανήλικους σε Instagram και Facebook μετά τον συμβιβασμό της Meta
Εξετάσεις ενηλίκων στην Αχαΐα για απολυτήριο Δημοτικού σχολείου
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
GTA 6: Τι ώρα Ελλάδας θα παίξει στο Netflix το extended
Στον Αγιο Υάκινθο Αράξου η γιορτή του Αγίου Φανουρίου ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το κρυφό κόστος από την αύξηση της θερμοκρασίας που πληρώνουν ήδη τα παιδιά
