Τέσσερα μετάλλια για τη ΝΕΠ στο Πανελλήνιο κολύμβησης
Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η ΝΕΠ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2023 που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ από 14-17/7. Η ΝΕΠ ξεκίνησε τους αγώνες με τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο. Συγκεκριμένα: στα αγόρια ο Χρυσανθακόπουλος Φώτης (Παίδας Β΄) στην κατηγορία Παίδων πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. Μικτή Ατομική με χρόνο 04:44.71 και ο Φάνης Κουρής στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄στα 100μ. πεταλούδα επίσης χρυσό μετάλλιο, με χρόνο 58.34.
Στα κορίτσια το χρυσό ήρθε στα 100μ. πεταλούδα Κορασίδων από την Αποστολία Σκούτα με χρόνο 01:02.09 και το χάλκινο μετάλλιο από την Γιαννακοπούλου Τένια (Νεάνιδα Β΄) στην κατηγορία Νεανίδων και στα 100μ. πεταλούδα με χρόνο 01:03.09. Πολύ καλές εμφανίσεις και από τα υπόλοιπα παιδιά με βελτίωση των ατομικών τους χρόνων και θέσεις μέσα στις βαθμολογούμενες 16 άδες.
* Η Αποστολία Σκούτα για φέτος αγωνίζεται με το σκουφάκι του Μίλωνα, αλλά προπονείται κανονικά με την ομάδα μας. Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο και μεθαύριο
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Δημιουργική Γραφή και Έκφραση…από τον Σύλλογο του Γηροκομειού
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Οι «Βάκχες» στην Αρχαία Ολυμπία
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
