Τετ α τετ Μητσοτάκη-Ελπιδοφόρου

Στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη συναντήθηκαν νωρίτερα την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος

Τετ α τετ Μητσοτάκη-Ελπιδοφόρου

Συναντήθηκε τελικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Αλβέρτο Μπουρλα κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως αναφέρει ο ekirikas.com.

 Η δυσφορία της κυβέρνησης και η απάντηση του Ελπιδοφόρου

Τη δυσφορία της κυβέρνησης για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη είχε εκφράσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν υπάρχει θέμα με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής απάντησε: «Μας ενόχλησαν οι κινήσεις τους Αρχιεπισκόπου. Η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει την δυσαρέσκειά της»

Λίγα 24ωρα μετά τις πολλές αντιδράσεις ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με μια δήλωσή του απολογήθηκε και ζητάει δημόσια συγνώμη για την παρουσία του σε τουρκική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments