Θα μετακομίσει στην Αθήνα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος;

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία επικαλούμενη πηγές της αναφέρει πως ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Θα μετακομίσει στην Αθήνα ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος;

Δεν είναι λίγες οι φήμες που ξεπρόβαλαν πρόσφατα, που ήθελαν τον Παύλο και τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ να μετακομίζουν μόνιμα στην Αθήνα μετά το θάνατο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λύση στο συγκεκριμένο μυστήριο φέρεται να δίνει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η οποία επικαλούμενη πηγές της αναφέρει πως ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Μαρί Σαντάλ δεν θα μετακομίσουν για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα.

Ο λόγος πως είχε αναπτυχθεί η συγκεκριμένη φημολογία ήταν πως η χήρα πλέον του τέως βασιλιά, Άννα Μαρία, θα συνεχίσει να ζει μόνιμα στην Αθήνα, κάτι που επιβεβαίωσε και το δανέζικο περιοδικό «Billed Bladet», που ανέφερε πως η τελευταία βασίλισσα της Ελλάδας δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει τη χώρα.

Ο Παύλος  και η Μαρί Σαντάλ ζουν μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου από το 2004, καθώς η σύζυγος του πρωτότοκου γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διευθύνει μια σειρά παιδικών ρούχων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγές που μίλησαν στο ισπανικό περιοδικό «HOLA» ανέφεραν πως ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, σχεδιάζουν να περάσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην ελληνική πρωτεύουσα για να στηρίξουν την Άννα Μαρία.

Η οικογένεια απολαμβάνει μια υπερπολυτελή ζωή στο εκπληκτικό σπίτι τους στο Upper East Side στη Νέα Υόρκη, αλλά και σε ταξίδια και διακοπές σε όλο τον κόσμο.

Όμως παρόλο που ο Παύλος  και η Μαρί Σαντάλ διατηρούν άλλα τέσσερα ακίνητα, όπως ένα σπίτι στο Λονδίνο, ένα κτήμα στο Cotswolds στην κεντρική-νοτιοδυτική Αγγλία), μια εξοχική κατοικία στις Μπαχάμες, καθώς και ένα εξοχικό καταφύγιο στο Γιορκσάιρ, φαίνεται ότι θα περνούν περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα για την Άννα Μαρία.

Πώς «φούντωσαν» οι φήμες

Τις φήμες για μετεγκατάσταση του πρωτότοκου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε «φουντώσει» ο Γιώργος Λιάγκας σε ρεπορτάζ που είχε μεταδώσει στο «Πρωινό» του Ant1.

«Ακούγεται για πρώτη φορά, είναι αποκλειστική πληροφορία που έχω από την οικογένεια. Τη μεταδίδω πρώτη φορά. Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα», προσέθεσε.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ