Θανάσης Κυριακόπουλος: Πολιτικοί φίλοι και σύντροφοι τον «αποχαιρετούν» – Το Σάββατο η κηδεία

Ο Θανάσης Κυριακόπουλος άφησε το αποτύπωμά του στην κοινωνία της Αχαΐας και ως αντινομάρχης, και ως διευθυντής του ΟΛΠΑ και ως ενεργός πολίτης στην ιδιαίτερα πατρίδα του, το Ισωμα.

Ειδήσεις Πάτρα

Σχεδόν τέσσερα χρόνια έδινε τη μάχη του ο Θανάσης Κυριακόπουλος. Γενναία και υπομονετικά. Και με μεγάλη αξιοπρέπεια. Aυτή που είχε πάντα. Ως άνθρωπος, ως υπάλληλος, ως αντινομάρχης, ως διευθυντής του ΟΛΠΑ.

Σοκ, «έφυγε» από τη ζωή ο Τάκης Γουργουρίνης!

Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χθες λύγισε. Ο Θανάσης Κυριακόπουλος «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών.

Οικονομολόγος, υπάλληλος εδώ και χρόνια στο Λιμενικό Ταμείο. Οταν εξελίχθηκε σε ΟΛΠΑ, ο Θανάσης Κυριακόπουλος έμεινε στην Υπηρεσία και ανέβαινε ένα-ένα τα σκαλιά, έως ότου έφτασε και στην καρέκλα του διευθυντή οικονομικών Υπηρεσιών του ΟΛΠΑ.

Τη διετία 2005-2007, έχοντας εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος, διατέλεσε και αντινομάρχης Οικονομικών Αχαΐας, επί Δημήτρη Κατσικόπουλου.

Ειδήσεις Πάτρα

Α. Φούρας, Θαν. Κυριακόπουλος, Α. Καράβολας, Π. Καββαδάς, Θ. Μπίρμπας

Μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Ισωμα, αγάπησε πολύ την περιοχή του και πρόσφερε σ’ αυτή ό,τι περισσότερο μπορούσε.Είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του δύο κόρες, τη Μαρία και τη Βασιλική.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και η ταφή του στο κοιμητήριο του Ισώματος.
Ενας άνθρωπος για τον οποίο όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν.

Ο πρώην νομάρχης Αχαΐας, επί θητεία του οποίου διατέλεσε αντινομάρχης ο εκλιπών, Δημήτρης Κατσικόπουλος, είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:
«Ενας πραγματικά άξιος άνθρωπος και πολύτιμος συνεργάτης. Ιδιαίτερα δραστήριος στην περιοχή του, Ισωμα και Φαρραί, όπου είχε κάνει πολλή δουλειά. Δυστυχώς, βασανίστηκε για περίπου τέσσερα χρόνια… Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

Ειδήσεις Πάτρα

Θ. Κυριακόπουλος και Δ. Κατσικόπουλος

Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και καταγόμενος από το διπλανό Φαρραί, Μιλτιάδης Βέρρας, είπε στην «Π»: «Ενας έντιμος και άξιος άνθρωπος. Βαθιά δημοκρατικός, αγωνιστής σε όλα του. Νιώθω πραγματικά θλίψη, η οποία μεγαλώνει περισσότερο επειδή ο Θανάσης έφυγε πολύ πρόωρα».

Ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Λιμένος Πατρών και εν ενεργεία πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Ελλάδος, Γιώργος Τελώνης, τόνισε γι’ αυτόν στην «Π»: «Εξαιρετικός στη δουλειά του. Εξυπηρετικός, πάντα προσηνής και πρόθυμος ως άνθρωπος. Επειδή ήταν χρόνια στο αντικείμενο, το γνώριζε σε βάθος και αυτό τον βοηθούσε να βρίσκει και να δίνει πάντα τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Εφτασε, σταδιακά και πανάξια, στο υψηλότερο σκαλί της Υπηρεσίας, συνεπώς είχε άριστη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το Λιμάνι. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο Θάνος Καρπής, πρώην δήμαρχος Ερυμάνθου και Φαρρών, που κατάγεται από το Βασιλικό, επισήμανε στην «Π»: «Οικογενειάρχης, αγωνιστής της ζωής και άψογος στη δουλειά του. Ενεργός πολίτης. Για την περιοχή του έκανε ό,τι μπορούσε για να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα. Μεγάλη απώλεια. Συλλυπούμαι θερμά τους οικείους του. Ηταν για μένα πολύ μεγάλο πλήγμα ο χαμός του…».

Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Κυριακόπουλου και απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο, στις δύο κόρες και στους οικείους του εκλιπόντος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments