Θανατηφόρο τροχαίο στα Τρίκαλα – Νεκρός νεαρός, σοβαρά τραυματίας ο συνεπιβάτης
Εκτός δρόμου το όχημα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες – Σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17 Ιουνίου 2026 στα Τρίκαλα, με έναν νεαρό άνθρωπο να χάνει τη ζωή του και έναν ακόμη να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το δυστύχημα έγινε στον οδικό άξονα που συνδέει τη Θεόπετρα με τους Αγίους Θεοδώρους, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 20 έως 25 ετών, εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα κινείτο με ταχύτητα όταν ξέφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος, με την πρόσκρουση να είναι ιδιαίτερα σφοδρή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες, ενώ ο δεύτερος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, η οποία χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε προσωρινά για την απομάκρυνση του οχήματος και την ασφάλεια της περιοχής.
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το αρμόδιο τμήμα Τροχαίας, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Apple ετοιμάζει κάτι μεγάλο και ο νέος CEO μόλις το επιβεβαίωσε
Ιαπωνία: Συνελήφθη 36χρονος για μαζικές θανατώσεις χάμστερ
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Ξεχνάτε πού είναι τα πράγματα σας η δεν διαβάζετε μικρά γράμματα; Η Google βρήκε τη λύση
Νυχτερινοί καύσωνες: Ο αόρατος κίνδυνος όταν η θερμοκρασία δεν πέφτει μετά τη δύση του ηλίου
